GARANCE KVALITY! Pokud vám naše kosmetika nebude vyhovovat, můžete jí do 14 dnů poslat zpět a my vám vrátíme peníze.

Zákulisí vzniku jména ŠUMAVA FOЯREST a co to vlastně znamená

Při pohledu na název naší přírodní kosmetiky jste si možná také položili dotaz "Proč FOЯREST s dvěma R, copak neumí anglicky a neví, že FOREST (anglicky les) se píše pouze s jedním? A protože si tuhle otázku pokládá více lidí a nějaké ty základy angličtiny také máme, pojďme si ukázat, jak to vlastně s těmi dvěmi R je. :-)

Při vymýšlení názvu jsme chtěli, aby bylo ihned jasné, že naše kosmetika je ze Šumavy a že využíváme přírodní zdroje z šumavských lesů a luk. A tak jsme si s angličtinou trochu pohráli. :-) Název Šumava Forrest vznikl složením dvou významů. První význam je "For rest", tedy "pro odpočinek". Proto je také v logu jedno R obrácené. Druhý význam je opravdu "Forest", tedy "les". Když oba významy dáte dohromady, vznikne FOЯREST, tedy odpočinek z lesa.

Šumava Forrest- přírodní kosmetika

Podobným způsobem vznikala i pojmenování jednotlivých produktů. Jsou to buď opět dvojsmysly nebo názvy, které vám s kapkou vtipu už na první dobrou napoví, co od daného výrobku očekávat. Například takový Rýžák – hluboce čistící peeling, jehož hlavní složkou je rýžová mouka. Saskia je zase tonikum pro zralou pleť pojmenovaný po legendární Saskii Burešové z pořadu Kalendárium, která už 40 let vypadá stále stejně (výborně). Nebo Šťastná ruka – úžasný krém na ruce, při jehož výběru jste měli šťastnou ruku.

Teď už vám možná obrácené R stejně jako náš název bude dávat trochu větší smysl. :-) 

Děkujeme za vaší přízeň!

Šumava Forrest

Zanechat komentář